|
|
| wiadomosc.info · Komunikatory · Punkt-GG.com · Regulamin |
Czat (0)
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Nr użytkownika: 87 914 Dołączył: 13.11.2009 |
Witam.
Posiadam Nowe Gadu-Gadu [build 9103] i niestety nie mam w nim archiwum ze swojego starego gadu (wersja 7.7) Posiadam plik archives.dat jednak nie wiem jaki plik odpowiada mu w najnowszej wersji gadu.... Jedyne co to plik Archive.db jednak nie bardzo wiem jak to dopasowac. Czy ktos wie jak rozwiazac ten problem? pozdrawiam! Edytowany przez fire 13.11.2009 |23:12| |
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Nr użytkownika: 88 536 Dołączył: 21.03.2010 |
Witam, mam podobny problem.
Na nowo instalowałem system i nie mam archiwum. Przed formatem zgrałem sobie pliki i mam między innymi: archives.dat Jednak w nowych wersjach jest plik archive.db. Można jakoś przekonwertować mój stary plik na nowy? Albo czy ktoś wie w jakiej ostatniej wersji gg był używany jeszcze plik archives.dat? Ponieważ nie pamiętam jaką miałem wersję. W ogóle inteligentni programiści gg mogliby trochę pomyśleć i stworzyć jakiś import ze starszych wersji... Dobrze że istnieja inne programy, szkoda tylko że inni domownicy używają ciągle gg... Prosiłbym o pomoc Pozdrawiam |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Globalni moderatorzy Postów: 925 Nr użytkownika: 32 838 Dołączył: 19.02.2004 Wiek: 22 |
Nie używam wprawdzie nowego GG, ale wydaje mi się, że gdzieś w oknie archiwum widziałem import ze starego formatu.
-------------------- Nie staraj się zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe. - Demokryt.
Zapraszam na stronę | Pożywka dla pająkow |
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Nr użytkownika: 88 536 Dołączył: 21.03.2010 |
Nigdzie niestety nie znalazłem takiej opcji...
|
![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 78 Nr użytkownika: 15 613 Dołączył: 21.06.2003 Wiek: 27 |
ja mam nowe gadu gadu build 8713 i w ustawieniach zakładka archiwum jest opcja importu z gg wersja 7.x, po imporcie wszystko jest w pliku .db, niestety samo archiwum pozostawia wiele do życzenia.
pozdrawiam |
| 0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych) |
| 0 zarejestrowanych użytkowników: |
| « Następny starszy | Gadu - Gadu | Następny nowszy » |
Copyright © 2002-2005 wiadomosc.info