|
|
| wiadomosc.info · Komunikatory · Punkt-GG.com · Regulamin |
Czat (0)
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() Grupa: VIP'y Postów: 11 Nr użytkownika: 43 445 Dołączył: 29.11.2004 Wiek: 26 |
Witam wczoraj udostępniłem WebGG dla szerokiej publiki.
Każdy webmaster może teraz sciągnać i umieścić je na własnej stronie i do tego jest to dziecinnie proste. Program jest rozprowadzany na zasadach licencji Freeware jednak z możliwością umieszczenia przeze mnie sporaydcznie reklam. Z WebTlenem będzie trzeba chwilke poczekać. Niestety szkoła mnie goni. Sądzę że na tlena jest chyba jednak mniejsze zapotrzebowanie adres: Web GG Dzisiaj wprowadziliśmy znaczącą zmianę w dystrybucji WebGG. Mianowicie nie trzeba sciągać już plików, ani kolejnych wersji programu, teraz WebGG jest w formie komponentu. Wystarczy umieścić na swojej stronie krótki kod HTML i cieszyć się WebGG na własnej stronie internetowej. Instrukcja: http://webgg.pl/page.php?6 Edytowany przez s3303 02.12.2005 |00:53| -------------------- |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 330 Nr użytkownika: 7 501 Dołączył: 11.03.2003 |
|
![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Nr użytkownika: 61 467 Dołączył: 27.06.2006 |
|
| 1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych) |
| 0 zarejestrowanych użytkowników: |
| « Następny starszy | Gadu - Gadu | Następny nowszy » |
Copyright © 2002-2005 wiadomosc.info