|
|
| wiadomosc.info · Komunikatory · Punkt-GG.com · Regulamin |
Czat (0)
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
|
Emi[gość]
|
mam pytanko czy idzie jakos ustawic aby na innym kompie z ktorego korzystam nie w domu miec archiwum te co w domu??? dzieki za odpowiedz aaa i dlaczego nie mozna miec w tym samym czasie tego samego nr. gg wlaczonego?
|
|
Post ma 0 sympatikon(y)
|
|
|
|
|
|
Unfamiliar
|
jak jestem na niewidoku to mozna zrobic cos zeby przez zadne programy nie mozna bylo wykryc tego ze sie ukrywam??
|
|
Post ma 0 sympatikon(y)
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 670 Nr użytkownika: 48 047 Dołączył: 20.03.2005 Wiek: 20 |
po 1. nie po 2. bo po co??
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Globalni moderatorzy Postów: 925 Nr użytkownika: 32 838 Dołączył: 19.02.2004 Wiek: 22 |
Z tym pierwszym to akurat idzie załatwić, wystarczy korzystać z GG nagranego na pendrive/mp3 player/kamerę/komórkę.
-------------------- Nie staraj się zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe. - Demokryt.
Zapraszam na stronę | Pożywka dla pająkow |
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Nr użytkownika: 72 696 Dołączył: 16.04.2007 |
hmm pytanko : czy mozna sprawdzic u kogo jestes na liscie kontaktow niekoniecznie majac samemu te osoby na liscie??
|
|
Malinka[gość]
|
Mam pytanie słyszałam jak toś wcześniej pisał że można zrobić pionowy status . to prawda czy mi sie cos juz w glowie przewraca. Jak tak to możecie prostym jezykiem napisac co i kiedy klicknać
|
|
Post ma 0 sympatikon(y)
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Wyróżnieni Postów: 727 Nr użytkownika: 31 244 Dołączył: 17.01.2004 Wiek: 102 |
tak, można zrobić pionowy opis.
klik w podanym przeze mnie temacie znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. pozdrawiam. -------------------- :>
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Nr użytkownika: 74 984 Dołączył: 05.07.2007 |
jak to działa w szczegółach, i jak zrobić aby być na niedostepnym a inni widzieli mnie np. jako dostepna??? |
||
|
haha
|
gdy posiada sie stale ip mozna zmienic port w gg na 8080 i lamy juz cie nie dopadną xD
|
|
Post ma 0 sympatikon(y)
|
|
|
|
|
|
pytanko
|
czy można a jak można to jak zrobić tak,żeby jak ktoś pisze na gg do ciebie to jakiś program czy coś odpowiada to co on pisze?
Np. pan x cześć ziom ja(nie ma mnie na gg) cześć ziom |
|
Post ma 0 sympatikon(y)
|
|
|
|
|
|
Piotrex
|
Tak, jest taka opcja... Jest chyba jeszcze taki program Snikers
www.snikers.pl |
|
Post ma 0 sympatikon(y)
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Nr użytkownika: 86 619 Dołączył: 19.05.2009 |
rozwiązaniem jest pobranie programu gg tools |
||
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Nr użytkownika: 87 857 Dołączył: 02.11.2009 Wiek: 19 |
Fajnym trickiem w gg jest też ustawienie proxy, co uniemożliwi innym podglądanie naszych rozmów ;D
np. serwer : w3cache.icm.edu.pl port : 443 -------------------- `.A z głupim nie pogadasz, bo najpierw Cię sprowadzi do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem.`
|
| 0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych) |
| 0 zarejestrowanych użytkowników: |
| « Następny starszy | Gadu - Gadu | Następny nowszy » |
Copyright © 2002-2005 wiadomosc.info